Call us

met gelukkige mensen
mensen gelukkig maken

Met zorg verbonden

Ben je op zoek naar een woonzorgcentrum, een centrum voor kortverblijf of een assistentiewoning?
Vertrouw dan op de diensten van Conecto.  Wij staan in voor de werking van 3 woonzorgcentra voor ouderenzorg. 
Bij ons staan mens en zorg centraal.

lees meer over onze werking

Onze voorzieningen

Heilige Familie Kieldrecht

Woonzorgcentrum
Heilige Familie

Kieldrecht

OLV ter Rieve Gent

Zorgresidentie Onze-Lieve-Vrouw-ter-Rive

Gent

Ter Hovingen Gentbrugge

Woonzorgcentrum
Ter Hovingen

Gentbrugge

Onze gelukkige mensen

Bewoners

Mensen met een zorgvraag, hoe complex ook, kunnen steeds terecht in één van de initiatieven van Conecto vzw. Hetzij om zolang mogelijk in een "thuisomgeving" te blijven met de partner. Hetzij als tijdelijke oplossing met het oog op herstel of in afwachting van een definitieve keuze… Conecto vzw zorgt, begeleidt en blijft voor alles in de zorg verbonden.

Familie

Familie

Als de zorg voor wie je nauw aan het hart ligt, steeds meer druk legt op het nemen van verantwoordelijkheden, dan biedt Conecto vzw tal van creatieve oplossingen. Met Conecto vzw als jouw partner in zorg, krijgt de familie een liefdevolle extra dimensie.

Medewerkers

Conecto vzw kleurt zʼn dagelijkse inzet in met liefde, verantwoordelijkheid en creativiteit. Werken bij Conecto vzw is deelnemen aan een project om tegemoet te komen aan ieders verlangen naar geluk. Als mensgerichte organisatie verbindt Conecto vzw ruim 300 collegaʼs in competente betrokkenheid. Met oog voor “kwali-tijd” op het werk én thuis.

Vrijwilligers

Vrijwilligers

Dankzij de belangeloze inzet van vele enthousiaste vrijwilligers slagen de zorginitiatieven van Conecto vzw er in om “met gelukkige mensen, mensen gelukkig te maken”. Vrijwilligerswerk is een hoogwaardige vorm van zelfontplooiing en maatschappelijk engagement. Een waardevolle aanvulling op een bezield leven waar voldoening en erkentelijkheid uit voortvloeien.

edit afsluiten