Call us

Heilige Familie | Aanbod en tarieven

Onze diensten

Woonzorgcentrum

In het Woonzorgcentrum Heilige Familie beschikken wij over 80 woongelegenheden - hoofdzakelijk éénpersoonskamers - voor bewoners met een fysische, psychische of sociale zorgbehoefte​.

Elke kamer heeft een sanitaire ruimte met toilet en lavabo. ​Daarnaast beschikt iedere woongelegenheid over een directe telefoonlijn, een aansluiting voor digitale televisie en een draadloos oproepsysteem.

De kamers zijn ingericht met een functioneel en ergonomisch hoog-laag bed een nachttafel en een kleerkast. Verder ben je vrij om de ruime kamer een persoonlijke toets te geven met eigen meubilair en er een gezellige thuis van te maken. ​
Op alle afdelingen vind je een gemeenschappelijke badkamer met een aangepast bad of douche.

Wij beschikken over een kapsalon en wie wil kan ook beroep doen op een manicure en een pedicure. Er is de mogelijkheid om je was uit te besteden aan een externe wasserij.

Elke afdeling heeft een eigen leefruimte. Ook in de zithoeken van onze gezellige gemeenschappelijke ruimtes kan je lekker ontspannen of even bijpraten. ​Daarnaast heeft elke afdeling en eigen keuken waar je gratis koffie kan halen.
In ons restaurant ben je altijd welkom, ook met familie en vrienden. De cafetaria is open op maandag, woensdag, vrijdag en zondag namiddag van 13u30 tot 16u30.​

Het Woonzorgcentrum Heilige Familie biedt dagelijks activiteiten aan die mee ondersteund worden door onze groep van vrijwilligers.

Centrum voor kortverblijf

Het Woonzorgcentrum Heilige Familie beschikt over 5 kamers kortverblijf op de 2de verdieping. Hier kunnen zowel zorgbehoevende ouderen als ouderen met dementie opvangen worden.

Groep van assistentiewoningen Canteclaer

Onze residentie GAW Canteclaer​ omvat 20 assistentiewoningen. Elke woongelegenheid bestaat uit een woonkamer met een open keuken, een berging, één slaapkamer en een badkamer met toilet. De woningen op de benedenverdieping beschikken over een terras.

Er is telefoon- , internet- en televisieaansluiting mogelijk. Het draadloos oproepsysteem zorgt ervoor dat je bij crisissituaties hulp vanuit het woonzorgcentrum kan inroepen.

De assistentiewoningen zijn voorbehouden voor senioren (65+) die nog een belangrijke mate van zelfredzaamheid bezitten en autonoom kunnen wonen en leven (mits de nodige ondersteuning).

Woonproject De Tuinwijk

Voor wie nog redelijk mobiel is en geen grote gezondheidsproblemen heeft, voorzien wij in 15 aanleunwoningen.  ​Elke woongelegenheid bestaat uit een woonkamer, een keuken, één slaapkamer, een badkamer, een berging en een klein tuintje.

Onze tarieven

Woonzorgcentrum Heilig Familie

Eenpersoonskamer: 68,70 euro/dag per persoon
Tweepersoonskamer: 49,10 euro/dag per persoon
Tweepersoonskamer voor enkel gebruik: 79,31 euro/dag

Centrum voor kortverblijf Heilig Familie

Eenpersoonskamer: 72,70 euro/dag per persoon

Groep van assistentiewoningen Canteclaer

De dagprijs - met een totaal bedrag van 32,62 euro - bestaat uit 2 delen: 

Het genotsrecht: dit pakket is samengesteld uit de volgende elementen:

 • de huisvesting (woonvergoeding)
 • burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (B.A.) en brandverzekering (gebouw en inboedel)
 • inboedelverzekering met een dekking van 7437 euro per woning
 • Poetsen van de woning bij aanvang van de overeenkomst
 • TV - aansluiting
 • telefoonaansluiting


De zorg- en dienstverlening: dit pakket is samengesteld uit volgende elementen:

 • de activiteiten van de woonassistent
 • 24u/24u gebruik van het oproepsysteem
 • de garantie van crisiszorg en overbruggingszorg, met uitzondering van de reële kosten van die zorg
 • onderhoud en energieverbruik (water, verwarming, elektriciteit) van gemeenschappelijke ruimten en lift, inclusief de ramen aan de buitenkant
 • bemiddeling met de thuiszorgdiensten voor permanente verzorging of gezinshulp
 • onderhoud en gebruik van de tuin
 • onderhoud technische installaties, keuringen
 • gebruik van ondergrondse afvalcontainers op de parking
Bovenop de dagprijs wordt er een maandelijks bedrag gevraagd van 150 euro, als voorschot op alle persoonlijke nutsvoorzieningen (elektriciteit, gas, water, telefoon). Jaarlijks wordt er op 31 december een afrekening gemaakt.
edit afsluiten