Call us

OLV-ter-Rive | Aanbod en tarieven

Onze diensten

Zorgresidentie

Zorgresidentie Onze-Lieve-Vrouw-ter-Rive is een christelijk geïnspireerde instelling die open staat voor een diversiteit van bewoners. Onze voorziening biedt woongelegenheid aan 100 residenten met een fysische, psychische en/of sociale zorgnood.

Onze zorgresidentie bestaat uit meerdere woonafdelingen waaronder een gespecialiseerde afdeling voor ouderen met dementie.
De kamers zijn uitgerust met basismeubilair zoals een aangepast bed, een nachtkast en een kleerkast. Er is nog ruimte voor persoonlijke meubels. Iedere kamer is voorzien van een afzonderlijke sanitaire ruimte met lavabo en wc.

Voor de dagelijkse begeleiding staat er een team van competente en betrokken medewerkers voor je klaar. Ook als het wat moeilijker gaat, mag je steeds op ons rekenen.

Ons woonzorgcentrum is meer dan een gewone zorginstelling dankzij de huiselijke sfeer en de inspanningen van al onze medewerkers, die er alles aan doen om een nieuwe thuis te creëren voor onze ouderen.

Herstelverblijf De Gentiaan

Het herstelverblijf De Gentiaan biedt 5 kamers herstelverblijf en bevindt zich in de gebouwen van Zorgresidentie Onze-Lieve-Vrouw-ter-Rive.

De kamers zijn volledig bemeubeld met bed, nachtkastje met ingebouwde koelkast, kleerkast, tafel met twee stoelen, relaxzetel, tv kast en tv. Iedere kamer is voorzien van een afzonderlijke sanitaire ruimte met lavabo en wc.

Groep van assistentiewoningen De Gentiaan

De groep assistentiewoningen (GAW) De Gentiaan zijn erkende flats en bevinden zich in de gebouwen van Zorgresidentie Onze-Lieve-Vrouw-ter-Rive.
De flats worden volledig bemeubeld met persoonlijke meubels. Iedere flat is voorzien van een leefruimte en open keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet, lavabo en douche. 

Onze tarieven

Zorgresidentie OLV-ter-Rive

Eenpersoonskamer: afhankelijk van de grootte varieert de prijs tussen 67,14 euro en 71,72 euro/dag per persoon
Tweepersoonskamer: afhankelijk van de grootte varieert de prijs tussen 56,68 euro en 59,00 euro/dag per persoon

Herstelverblijf De Gentiaan

Momenteel geen herstelverblijf beschikbaar

Groep van assistentiewoningen De Gentiaan

Dagprijs :

34 m²: 39,23 euro/dag per persoon
37 m²: 41,59 euro/dag per persoon
66 m²: 49,91euro/dag per persoon

Nutsvoorzieningen: voor 1 persoon 90 euro/maand, voor 2 personen 135 euro/maand
Volpension: 350 euro/maand
Poetsen met dienstencheques


edit afsluiten