Call us

Ter Hovingen | Nieuwe bewoners

Opname nieuwe bewoners

Opnameprocedure en inschrijvingen

Het kortverblijf is bedoeld voor valide en zorgbehoevende ouderen die tijdelijk een revaliderende omgeving nodig hebben of even tot rust willen komen. De algemene doelstelling is een terugkeer naar huis faciliteren na een tijdelijke opname.
Maar kortverblijf kan ook de zorg even overnemen zodat de verzorgende familie even op adem kan komen.

De minimumperiode voor een opname bedraagt 7 dagen, de maximumperiode 60 opeenvolgende dagen, met een maximum van 90 dagen per kalenderjaar.

Is naar huis gaan niet meer mogelijk? Dan kan een definitieve opname in het woonzorgcentrum de volgende stap zijn. 

Hoe inschrijven?

Indien u zichzelf of een familielid wenst in te schrijven, vragen wij om persoonlijk langs te komen op afspraak. Zo kunnen we voldoende tijd vrijmaken voor u en/of uw familie. Indien mogelijk vult u het document “vraag tot opname” (klik voor document) zo volledig mogelijk in en breng je dit mee, samen met een kleefzegel van de mutualiteit, de identiteitskaart van de toekomstige bewoner en een recente katz-schaal (ingevuld door verpleegkundige of arts).

Dienst opname en bewonerszorg

De dienst opname en bewonerszorg helpt je graag verder om kennis te maken met onze voorziening. Heb je vragen rond opname en onthaal van nieuwe bewoners, sociale en financiële vragen, alsook ombudsdienst? Wij werken bij voorkeur met open deur. Wil je toch voldoende tijd om uw vragen beantwoord te zien? Maak vrijblijvend een afspraak.

Algemeen
E-mailadres: socialedienst@terhovingen.be 


Bewonerszorg-opnamedienst
Katrien Bockstaele – Mail: Katrien.bockstaele@terhovingen.be - Tel: 09/210.15.05
Katrien Feliers - Mail: katrien.feliers@conecto.be - Tel: 09/210.15.03
edit afsluiten